Punjenje Auto Klima

PUNJENJE AUTO KLIMA – Beograd
Naš servis Vam nudi servis i punjenje auto klima u Beogradu, po neverovatnim cenama!
Ukoliko imate problem sa klimom na svom vozilu ili želite da dopunite klima uređaj, onda ste na pravom mestu. Svaka auto klima gubi 10 do 15 grama rashladnog sredstva u toku jedne godine. Zato se preporučuje servis i punjenje auto klima jednom u dve godine. Punjenje auto klima podrazumeva ubacivanje freona i ulja, u onoj količini koju je preporučio proizvođač automobila.
Servis i punjenje auto klima vrši se u prostorijama našeg servisa, profesionalnim uređajima i gasom koji nije štetan po okolinu i ljude. Gas koji koristimo za punjenje auto klima sertifikovan je od strane EU i ekološki je ispitan.
SERVIS AUTO KLIMA
Servis auto klima podrazumeva kompletnu kontrolu sistema, dijagnostiku količine i koncentracije freona i ulja, dijagnostiku curenja pomoću UV lampi i specijalne tečnosti, proveru pritiska i zamenu filtera.
Popust od 50% – Za sve naše stare klijente, auto placeve i taksi vozila obezbedili smo 50% popusta na servis i punjenje auto klima!
Dođite u naš auto centar i uverite se u stručnost naših servisera. Raspolažemo sa najsavremenijim uređajima i alatom za servisiranje kako starijih, tako i najnovijih vozila. Zakažite termin za punjenje auto klime na broj 011-6301-317, svakog dana, osim nedelje, od 9 do 17 časova.